Nimeni on Camilla Häggblom ja olen toiminimellä työskentelevä taiteilija. Teen pääsääntöisesti graafista suunnittelua ja kuvituksia.
Valmistuin kuva-artesaaniksi erikoistuen graafiseen suunnitteluun vuonna 2014 ja syksyllä 2015 opiskelin itselleni tutkinnonosan pelituotannossa.

Yrittäjä-taipaleeni alkoi 22 vuotiaana, kun valmistuin, vuonna 2014. Se ei ollut millään tavalla suunniteltua, mutta enää en haluaisi työskennellä millään muulla tavalla. Työnkuvaani kuuluu usein hyvin henkilökohtainen lähestyminen, jotta voidaan yhdessä asiakkaan kanss luoda jotakin mikä koostuu sekä asiakkaan visuaalisista mieltymyksistä että minun taiteellisesta osaamisesta.

Yksityisyrittäjänä pystyn tarjoamaan asiakkailleni ammattitaitoa ja intohimoisen asenteen jokaista projektia kohden, yhdistettynä henkilökohtaiseen sitoutumiseen ja joustavuuteen mihin moni isompi konserni eivät yleensä pysty.

Synnyin Etelä-Suomessa, mutta olen elämäni aikana matkustellut ympäri maapalloa. Inspiroidun vahvasti luonnosta, eläimistä ja erilaisista kulttuureista ja olen erityisesti suuntautunut sen oloisiin projekeihin. Mutta olen lisäksi myös työskennellyt kauneus- ja muoti-alalla sekä viihde ja musiikki-alalla olevien yritysten kanssa.
Kaikki uudet ideat ja projektit ovat minulle jännittäviä haasteita. Älä siis epäröi, ole yhteyksissä ja kerro ideastasi!

 

MITEN VOIN AUTTAA?

Haluan auttaa sinua saamaan viestisi kuulluksi! Olkoon se sitten brändi, konsepti, tuote tai sinulle tärkeä aate. Herätetään se yhdessä eloon visualisoinnin avulla. Tehdään siitä kaunis, huomiota herättävä ja voimakas.

 

 

I also speak English.      Jag talar även svenska.

OTA

YHTEYTTÄ

  • Facebook Camilla Mikaela Art
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Society6
  • Redbubble shop